Smazání a obnovení účtu
Účet můžeš odstranit a do 30 dnů ho ještě obnovit.
Otevři Nastavení a sekci Soukromí.
Klikni na Odstranit účet.
Potvrď akci kódem z e-mailu a vyber důvod.
Obnovení účtu
Účet můžeš obnovit do 30 dnů. Stačí se přihlásit – nabídneme ti Obnovit účet a ověříme tě kódem z e-mailu. Po 30 dnech se účet a data trvale odstraní.
Pomohl ti tento článek?