Видалення й відновлення облікового запису
Обліковий запис можна видалити, а потім відновити протягом 30 днів.
Відкрийте «Налаштування» й перейдіть до розділу «Конфіденційність».
Натисніть «Видалити обліковий запис».
Підтвердьте дію кодом із листа й виберіть причину.
Відновлення облікового запису
Щоб відновити обліковий запис протягом 30 днів, увійдіть, виберіть «Відновити обліковий запис» і підтвердьте дію кодом із листа. Через 30 днів обліковий запис і дані буде остаточно видалено.
Чи допомогла вам ця стаття?